Gotowanie tak jak trzeba: skład & alergeny

 

 Dla siebie i dla innych - gotujemy uczciwie i porządnie.

 

Pierogi z mięsem

Skład: mąka pszenna, jajka, sól, łopatka wieprzowa, cebula, marchew, seler, pietruszka, pieprz, czosnek granulowany 
 
Alergeny: gluten, jajka, seler 

 

Pierogi z serem

Skład: mąka pszenna, jajka, sól, ser biały twarogowy, cukier, cukier waniliowy 

Alergeny: gluten, jajka, mleko 

 

 Pierogi ze szpinakiem i serem

Skład: mąka pszenna, jajka, sól, szpinak liście, cebula, ser feta, ser ricotta, pieprz, czosnek granulowany

Alergeny: gluten, jajka, mleko

 

 Pierogi ruskie

Skład: mąka pszenna, jajka, sól, ziemniaki, cebula, ser biały twarogowy, pieprz, czosnek granulowany

Alergeny: gluten, jajka, seler, mleko


 Pierogi z kapustą i grzybami

Skład: mąka pszenna, jajka, sól, kapusta kiszona, cebula, podgrzybek suszony, pieprz, czosnek granulowany

Alergeny: gluten, jajka


 Zalewajka

Skład: boczek wędzony, kiełbasa, ziemniaki, cebula, marchew, seler, czosnek, majeranek, zakwas, śmietanka 36%, masło, podgrzybki suszone, chrzan tarty, sól, pieprz

Alergeny: gluten, mleko, seler

Komentarze